Za sedam dana 15.000 posetilaca u Petrolendu

Bez autora
May 06 2012

Za prvih sedam dana rada, najveći akva-park u regionu, Petrolend Backi Petrovac, imao je oko 15 000 posetilaca. Turističko-zabavni kompleks "Akva-park Petrolend" otvoren je 23. aprila. Investitor je slovačka firma "Akvaterm" i do sada je uloženo oko šest miliona evra. Planirano je da se uloži još 16 miliona evra.Ukupna površina akva-parka iznosi 20 hektara, a prva faza kompleksa koja je otvorena na osam hektara, ima šest bazena od kojih nekoliko sa geotermalnom vodom, 20 velikih i malih tobogana i drugih zabavnih i ugostiteljskih sadržaja.

Za sedam dana 15.000 posetilaca u PetrolenduZa prvih sedam dana rada, najveći akva-park u regionu, Petrolend Backi Petrovac, imao je oko 15 000 posetilaca, saopšteno je danas iz tog parka.

Turističko-zabavni kompleks "Akva-park Petrolend" otvoren je 23. aprila. Investitor je slovačka firma "Akvaterm" i do sada je uloženo oko šest miliona evra. Planirano je da se uloži još 16 miliona evra.

Ukupna površina akva-parka iznosi 20 hektara, a prva faza kompleksa koja je otvorena na osam hektara, ima šest bazena od kojih nekoliko sa geotermalnom vodom, 20 velikih i malih tobogana i drugih zabavnih i ugostiteljskih sadržaja.

U Petrolendu u Bačkom Petrovcu celodnevne ulaznice radnim danima koštaju 700, a vikendom 900 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik